دوربین مداربسته آنالوگ (Analog CCTV) تصاویر خود را با فرمت baseband از طریق کابلهای کواکس یا UTP به یک ضبطکنندهی ویدئویی دیجیتال(DVR) میفرستد. در آنجا، تصاویر دریافت شده توسط دوربین مداربسته آنالوگ به فرمتهای ویدئویی دیجیتال تبدیل شده و در هارد دیسکها (دیسک سخت) ذخیره میشوند. اکثر DVRهای مدرن، شبکهای هستند و به این ترتیب از طریق LAN یا با تنظیمات مناسب از طریق WAN یا اینترنت از راه دور قابل دسترسی هستند. به این ترتیب ویدئو در دیسک هاردها (معمولا بر اساس FIFO ) ذخیره شده و همیشه آرشیو ویدئویی از روزهای گذشته وجود دارد.
دوربین مداربسته آنالوگ (Analog CCTV) یک تجهیز الکترونیکی است که برای دریافت تصاویر و تبدیل آنها به سیگنال های الکترونیکی از آن استفاده می شود. این کار در دوربین های مداربسته به وسیله حسگر الکترونیکی دوربین یا Imaging Sensor صورت میگیرد. این حسگر میتواند یکی از انواع CCD یا CMOS باشد.
در دوربین های مداربسته آنالوگ خروجی دریافت شده توسط حسگر به یک تقویت کننده فرستاده شده و به طور مستقیم به خروجی فرستاده میشود. به همین دلیل این دوربین ها از سادگی زیادی برخوردارند و بسیار کم هزینه هستند.
سیگنال های ارسال شده توسط دوربین برای ساده سازی مطابق یکی از استانداردهای تلویزیونی رایج PAL یا NTSD به دستگاه ضبط کننده ارسال میگردد. از این طریق شما میتوانید دوربین انالوگ را به طور مستقیم به تلویزیون خود وصل کرده و تصاویر آن را ببنید.
رزولوشن تصویر
رزولوشن تصویر بزرگترین المان کیفیت تصویر دوربین هاست. در دوربین های انالوگ این المان را با تیوی لاین نمایش میدهند. طبیعتا هر قدر تیوی لاین دوربین بالاتر باشد کیفیت تصویر ان نیز بالاتر است. بزرگترین اشکال دوربین های مداربسته انالوگ محدودیت شدید کیفیت تصویر انهاست.
تفاوت بین دوربینهای مداربسته آنالوگ و IP
تفاوت اصلی بین یک دوربین آنالوگ و IP در نحوه ارسال سیگنالهای ویدئویی است. دوربینهای آنالوگ سیگنالهای ویدئویی را به فرمتی تبدیل میکنند که توسط گیرندههاییی مثل مانیتور یا VCR قابل دریافت باشند. دوربینهای IP سیگنالهای ویدئویی را با استفاده از رمزگذار تخصصی که شامل وب سرورهای پردازشی است، دیجیتالی میکنند. با این کار دوربینهای IP مانند سیستمهای شبکهای عمل کرده و بنابراین شما میتوانید تصاویر ویدئویی را نه تنها از طریق شبکهی موجود، بلکه از طریق وب سرورها (از طریق اینترنت) مشاهده کنید.